Single Blog

Det ligger i luften

Så var den här. Den oändligt vackra hösten. Fryslort som jag är njuter jag av tända ljus och en kopp te, uppkrupen i soffan med en filt över mig. Tänker på tiden som passerat. Vad mycket jag åstadkommit. Vad mycket som hänt på relativt kort tid. Vilka fantastiska, modiga, starka människor jag haft förmånen att få träffa och stötta att nå sin rätta potential. Jag är hedrad att jag fått förtroendet. Idag har varit en omtumlande dag. En dag som visar vägen framåt. Som ger fart och riktning. Det är inte bara kylan som och skönheten i naturen som kommit. Förväntan är här. Det ligger i luften.

Härifrån och vidare

Under hösten kommer det att hända massor och jag ser fram emot att bjuda in till webbinarier och happenings för själ och tanke. Jag ser fram emot att möta nya modiga människor som vill vidare och vill nå den framgång som bara väntar dem. Jag ser fram emot att höra om flygresor som plötsligt fungerar, ledarskap som höjer resultaten eller människor som bara hittat rätt och mår fantastisk bra. Den här hösten tar jag nästa steg och jag väljer att hoppa istället för att kliva.

Jag ser med skräckblandad förtjusning fram emot att ta mig an uppgifter jag idag upplever att jag inte behärskar. (Sanningen är den att människor skrattar åt mig när jag berättat hur jag gjort detta tidigare, men det bjuder jag på).

Det ligger i luften

Jag har haft en omtumlande dag. Flera besked som rört om i grytan och snurrat till det i huvudet. ”Det är inte hur du har det utan hur du tar” det har varit ledord för dagen. Jag fick en present igår, en ”hitta på present” (typ som hemlige Molgan i Alfons Åberg). Den syns inte men jag vet att jag har den och den gör mig hur stark som helst. Denna har hjälp mig att idag ”ta det” bra. Väldigt bra. Jag ser med förväntan fram emot vad dagen ger för avstamp mot framtiden. Jag hoppas att du är med mig på resan och att vi får anledning att ses framöver.

 

Jag fick faktiskt en present idag också – en värd sitt pris men ovärderlig i sin mening. Tack min älskade för att du tror på mig och vet att vi är på väg

Comments (0)

Post a Comment