Om Senseomind

Senseomind grundades 2016 i syfte att göra världen lite bättre genom att öka människors välmående och framgång. Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med människor i utveckling, varav närmare 10 år som coach, stöttar jag dig att nå dina mål. Med de kraftfulla och effektiva verktyg jag använder mig av ökar dina chanser att lyckas. Mitt mål är att få stötta och vägleda dig på din väg genom livet oavsett vem du är och vart du är på väg.

Framgång definieras på olika sätt av olika människor. Det som är gemensamt är att vi alla vill ha den. Senseomind jobbar med framgång genom utveckling. Som coach med bland annat NLP och REBUS som kraftfulla verktyg kan jag hjälpa individer och team att snabbare nå framgång.

Jag är ICC-certifierad coach, business executive coach, NLP Master samt hypnoscoach och jobbar med stor del mental träning. Jag jobbar med coaching individuellt och i grupp samt mot företagsledare och team. Rörelse föder känsla precis som framgång föder framgång.

De executives jag jobbat med uttrycker att de får mer tid för reflektion, stöd att arbeta med sina team och själva utvecklas som ledare. ”med ganska lite tid går det att göra väldigt mycket – det finns en nödvändighet i att ta den tiden”

Jag hoppas att jag får vara del av din resa och ser fram emot att stötta dig i ditt mål. Din målgång blir mitt nästa delmål.

sofia-signatur-1

Foto2 NLP

ICC