GDPR – Dataskyddsförordningen

Personuppgifter är information som gör det möjligt att identifiera en fysisk person. Det kan till exempel vara ett namn, telefonnummer, adress eller bilder som kan härleda till att identifiera en fysisk person. Även information så som e-postadress, bankkontonummer eller geodata kan vara personuppgifter.

Sensomind undviker i det längsta att samla någon form av personuppgifter vid besök hemsidan: https://www.senseomind.se.

För en smidig och bra upplevelse av hemsidan kan det förkomma cookies som kan komma att samla information om version på webbläsare, operativsystem, upplösning på skärm, typ av enhet (dator, smartphone, sufplatta) eller dylikt.

Https://www.senseomind.se bygger på bloggverktyget WordPress och i dess kommentarsfält kan information så som namn, e-post, ip-adress och geodata samlas in.

Genom att skriva och skicka in en kommentar på ett av Senseominds blogginlägg har du lämnat samtycke till att sådan information samlas in.

Att kontakta Senseomind via kontaktformulär på https://www.senseomind.se/kontakt ger besökaren sitt medgivande att Senseomind lagrar namn, e-postadress samt övrig information
som besökaren delger genom kontaktformuläret.

Information samlat från sådant kontaktformulär kommer regelbundet att gallras, då samarbete och/eller kontakt med Senseomind inte längre är aktuell och om inte informationen är av betydelse för annan gällande lagstiftning.