Single Blog

Affirmera mera

Det blev lite längre ledigt än jag planerat men nu är jag tillbaka och ser fram emot hösten. Förväntan hänger i luften, precis som den kvarvarande sommarhettan. Jag vet att jag kan forma hösten efter egna önskemål och det gör det extra spännande. Affirmera mera.

Affirmationer

Jag har träffat människor som inget vill. Som upplever att allt är ett elände och livet är ute efter att ställa till det för dem. Till en början är det lätt hänt att följa med dessa människor i deras tankar om livet och förvånas över att de drabbas av allt. Jag har också träffat människor som får mig att förundras över hur de kan vara så positiva trots smärtan de bär på.

När jag söker synonym till affirmation finner jag svaret på hur dessa två typer av personer fungerar precis som de gör. Svaret är bekräftelse. Genom att bekräfta för dig själv och andra att livet är eländigt eller underbart bäddar du för vad du får. Vi alla gör det, dagligen och hela tiden, det gäller att bli vaksam på hur. Genom att styra över dina tankar kan du också i hög grad styra över ditt liv.

Affirmera mera

Så hur vill du att hösten ska se ut? Hur vill du må, hur vill du känna. Vad behöver du för att detta ska bli den bästa hösten hittills? Jag ska skriva nya affirmationer och plantera min höst redan nu. Sen gäller det att regelbundet (varje dag) läsa upp dessa. Givetvis är de formulerade som att jag redan är där. Jag lovar dig att jag har en fantastisk höst – jag önskar dig det samma♥

 

Comments (0)

Post a Comment