Single Blog

En ödmjuk gästskribent

När tiden inte räcker till

Det finns tillfällen då tiden helt enkelt inte räcker till och det finns tillfällen då saker i all hast måste omprioriteras. Idag är en sådan dag. I vanliga fall är det Sofia som med bravur bloggar varje torsdag och har så gjort varje torsdag sedan början av januari 2016, i skrivande stund 82 blogginlägg. Det kräver envishet, det kräver ork, det kräver beslutsamhet!

Det är med ödmjukhet jag försöker att axla denna blogg för en dag. Jag vill göra det utan att det blir en enda lång glorifiering av Sofia och hennes jobb med Senseomind. Det är dock, som åskådare vid sidan av, otroligt inspirerande att se vad energi, beslutsamhet och tro på sig själv kan åstadkomma! Jag önskar jag hade och jag försöker verkligen anamma det positiva synsättet. Jag vet också att det synsättet genomsyrar alla hennes jobb och åtaganden.

Den digitala tiden

Även om den optimala coachingen äger rum person till person så vet vi alla att tiden inte alltid räcker till. Jag vill därför slå ett slag för online-coachingen som Senseomind erbjuder.

ödmjuk

Jag har förmånen att få hjälpa till i Senseomind med det jag kan tillföra. Vilket till största del är digitala tjänster så som hemsida. Jag hoppas, tror och uppmanar er som läser bloggen och som besöker denna hemsida att maila in feedback om sådan finnes.
Som ett av grundantagandena i NLP lyder: Det finns inga misslyckanden bara feedback. Så har ni läsare feedback och idéer om hemsidan så är vi idel öra, vi tar till oss och lär av er!

Tiden är kommen

Det är dags att runda av för denna gång. Ett inlägg med långt ifrån samma dignitet som vanligt, men ibland rår man inte på tiden. Till nästa vecka är jag övertygad om att Sofia är tillbaka vid pennan igen!

Comments (0)

Post a Comment