Single Blog

Vägen till framgång, det som är bra kan bli bättre!

Vilka är dina värderingar? Vilka mål och önskningar har du undanstoppade, i väntan på? Vad är ditt syfte och vilka övertygelser har du som begränsar dig? Vägen till framgång är inte alltid rak. Många av oss kan behöva en puff eller fler för att komma vidare framåt. Vissa behöver stöd i att komma fram till vilka målen faktiskt är och bara komma ur gamla hjulspår.

Det som är bra kan bli bättre

Oavsett var du befinner dig idag kan du få ut mer av livet. Vem du än är kan jag hjälpa dig att komma vidare. Sätta och nå dina mål. Vill du växa utifrån den du är idag, utvecklas och våga ta dig an nya utmaningar så är detta rätt för dig. Om du eller någon du känner behöver ta nästa steg i livet, stort eller litet, tveka inte att höra av dig för att boka ett första möte. Under kommande vecka släpps också min onlinecoaching. Där får du möjlighet att genom ett testat koncept coacha dig själv under sju veckor.

Sagt om personlig coaching:

Det var riktigt läskigt i början. Allt var nytt. Att vara i centrum och inse att det är jag som sitter på svaren. Men oj så lärorikt det har varit att lära känna mig själv mer. Att förstå att jag kan om jag vill. Det är jag som är chefen över mitt liv. Från att ha varit koala så har jag nu blivit ett majestätiskt lejon. Oövervinnlig. Stark. Nöjd. Glad.

Sofia du har en sådan energi. En energi som verkligen smittar av sig. Du är en riktig solstråle. Jag älskar att du ifrågasätter, att du tror och är säker på vad du gör. Tack! Dessa veckor har varit enormt lärorika, nyttiga, läskiga, roliga och intressanta.

Sagt om onlinecoachingen:

Rekommenderas till dem som vill växa som person/göra någon skillnad, liten eller stor. Måste känna att dem själva vill annars går det inte. Vara beredd på att avsätta tid. Vara beredd på att skriva, och att ta ansvar. Vara ärlig mot sig själva. Jag skulle råda dem som gör detta att även ha någon nära att bolla tankar med, att vara öppen med att man går igenom detta, för mig i har det i alla fall varit viktigt.

Välkommen att höra av dig för mer information eller bokning.

sofia-signatur-1

Comments (0)

Post a Comment