Single Blog

På resande fot

Vilket spännande uttryck det är. På resande fot. Vad betyder det ens? Att jag har fötterna med mig när jag reser? Eller är det att jag är på en vandringsresa? Nåja det var inte det det skulle handla om men resandet vill jag ta upp idag.

Vad är att resa?

Jag älskar att resa. Att upptäcka och utforska nya platser. Nya saker att se nya dofter och smaker att uppleva. Det är underbart att gå vilse i gränder, blicka ut över oceaner eller bara njuta av en kopp kaffe på en gatuservering. Jag vill upptäcka, utforska, uppleva och utvecklas och nu är det bestämt att jag, och alla andra, ska stanna hemma.

Så kom jag på det. Det som ger mig möjlighet att göra allt detta, upptäcka, utforska, uppleva och utvecklas utan att färdas utanför kommungränsen eller ens utanför huset. Jag får göra en djupdykning i mig själv. Här finns massor att utforska och en stor utvecklingspotential som bara väntar på att få upplevas. Så det är bara att sätta fart. Gräva djupare än jag gjort förut och ställa nya frågor i jakt på nya svar och nya vägar att gå.

Kanske kommer det att kännas värre än att segla de sju haven eller att bestiga K2 men det kommer att vara värt det. För på andra sidan vet jag att jag är starkare, modigare och bättre på så många plan.

Vågar du

Vill du växa och och upptäcka dig bästa jag? Vågar du göra upptäcktsresan i dig själv resan så är detta den bästa tiden. Boka tid på hemsidan eller slå en signal. Jag hjälper att våga om du bara vill.

Comments (0)

Post a Comment