Single Blog

Håll i dig

En kan tycka att en sån som jag, som har alla verktyg och nycklar för att alltid vara på topp också borde vara det. Så är det inte. Det finns dagar då tröttmössan slår ner och det känns som att marken liksom suger ner en. Den stora hemligheten som en del har kommit på, och ytterligare några faktiskt använder, är att det gäller att ha något att hålla sig i.

Upp och ner

Här är vi alla olika och beroende på situation så behöver vi olika. Just nu känner jag själv att det varit en jäkla bergochdalbana. Min energinivå går verkligen upp och ner. När den är nere gäller det att ta fram just detta som en behöver att hålla sig i. Jag får min energi, bland annat, i möten med andra. Eftersom det nu ser ut som det gör och det mesta går på sparlåga kommer dessa möten inte lika naturligt längre vilket också gör att jag svajar i energin. Det jag lärt mig är att när jag är låg behöver jag vända det själv, så fort som möjligt. I annat fall går jag ner än mer som om jag går in i en negativ spiral och blir på gränsen till apatisk.

Håll i dig

Så det jag behöver hålla mig i, mina resurser för att hålla min energinivå på topp, är att hålla mig aktiv och i stor utsträckning tillsammans med andra. Detta har gjort att jag har fler projekt på gång nu. Hur kul som helst. Jag jobbar med Raeda Coaching och bjuder på live-webinar gällande personlig-utveckling och ledarskapsutveckling varannan vecka. Nu i början på maj kommer jag tillsammans med två andra starta upp Fokus Jag. En Facebookgrupp som också kommer att bjuda in till live-möten och fokus ska vara att ta hand om dig (eller ja, mig i mitt fall). Ännu ett projekt ligger i röret och jag hoppas snart kunna slänga upp det också men, inte idag.

Så vad behöver du för att må bra och hålla dig på topp när livet svajar. Finns det några speciella personer du kan hålla dig i eller saker du gärna gör för din egen skull? Är du som jag så är det mer än viktigt att du nyttjar dina ”hållare” så du håller dig uppe. Vet du inte idag så är det dags att ta reda på vad du behöver för att hålla i dig när världen snurrar fortare.

Är du nyfiken och vill ta del av webinar eller Facebookgrupp så hör av dig <3

Comments (0)

Post a Comment