Single Blog

Fokus jag

Jag ser småföretag runt om som slänger in handduken. Livsverk som går i graven. I dessa tider av oro och rädsla föds tyvärr än mer oro och rädslor. Många sover sämre och ägnar nätterna åt att grubbla över morgondagens utmaningar. I allt detta tappar vi bort fokus från oss själva. Som att vi går vilse i mörker och rädslorna blir större och fler. Det är dags att ta tillbaka fokus jag!

Kärnvärden

I all tumult som är nu är det viktigare än någonsin att vara kongruent med och i sig själv. Att ha en stadig grund i sig själv. Jag tror att den som har koll på sina kärnvärden har lättare att hålla balansen i allt som sker nu. Även om det så klart är utmanande för alla på olika sätt. Dina kärnvärden är grunden i dig själv, dina absoluta övertygelser. De leder dig som din inre kompass. Är vi inte medvetna om vilka de är, är det mer utmanande att förstå varför vissa saker känns skaviga. Har vi koll på dem är det lättare att ta beslut, lättare att förstå sitt eget beteende och lättare hålla balansen.

Fokus jag

Inom kort presenteras något jag hoppas ska bli en hjälp för dig att skapa, ta tillbaka och hålla balansen i ditt liv. Jag har förmånen att, i samarbete med två starka kvinnor, få ta fram en modell som syftar till att stötta dig att må så bra som möjligt. Vi har på olika sätt, liksom alla andra, balanserat på livets vippbräda och vi tycker oss ha hittat sätt att stå så stadigt som möjligt. Vi hoppas att du vill hänga med oss så hjälper vi varandra att hålla balansen och lyfta mot skyarna. Håll utkik.

Comments (0)

Post a Comment