Single Blog

Att växa med uppgiften

Jag utmanas, precis som många (troligen alla) andra, på olika sätt varje dag. Ställs inför situationer jag inte önskat. Möter personer jag upplever att jag klarar mig bättre utan. Eller bara det faktum att dygnets timmar inte ger det utrymme jag önskar. Det fina i kråksången är att jag har alla resurser jag behöver för att ta mig an dessa utmaningar på bästa sätt samtidigt som jag mår fantastiskt bra. Dessa utmaningar blir, med alla resurser jag har, bara träningstillfällen och möjligheter för mig att växa med uppgiften.

Vill du?

Vi är alla ledare på olika sätt i livet. En del är ledare i stora organisationer, andra i sitt arbetslag, idrottslag eller som förälder. Vi är alla ledare för oss själva. Oavsett hur du definierar ditt ledarskap så vet jag att det krävs något för att orka, för att komma vidare. Släppa taget om det som varit och ta nästa steg. Eller kanske kraften att faktiskt stå kvar när det stormar.

Vad skulle det betyda för dig att orka samtidigt som du växer av de utmaningar du ställs inför? Vad skulle skillnaden vara för dig att ha koll på dina resurser, dina förmågor, och dessutom kunskapen att använda dem? Är det din tur att ta ditt ledarskap till nya höjder?

Dags att lyfta

Vill du ha

  • Kunskaper i språket som gör dig till en mästare i kommunikation
  • Processer som hjälper dig att nå din rätta kapacitet och alla dina resurser
  • Möjlighet att hjälpa andra att nå sina framgångar
  • Förmågan att välja dina tillstånd
  • Makten att påverka ditt sätt att känna, tänka och agera
  • Ökad förmåga att fatta bra beslut
  • Inblick i Typologins värld och genomgång av din egen personlighetstyp

Då ska du omgående anmäla dig till vad som kommer att bli ditt livs bästa investering. En investering i dig själv och din personliga och professionella utveckling. Läs mer om Certifieringsutbildningen NLP-Practitioner här. 

 

 

 

 

Comments (0)

Post a Comment