Single Blog

Ingenting är också någonting

Just idag, ikväll, väljer jag att gömma mig bakom min personlighetstyp. Veckan har bjudit på både det ena och det andra. Inspirerande möten har avlösts av spännande och roliga uppdrag. Just nu pågår planering av två utbildningar som ska ske i vinter/vår (i samarbete mer Reda coaching). Det roligaste är att vi satte datum i måndags och har nu, innan vi ens börjat lobba för den, har börjat få in anmälningar. Nyfiken? – Håll öron och ögon öppna.

Ingenting är också någonting

Min personlighetstyp har ett mycket generöst förhållningssätt till tid. Vi gör gärna saker i sista stund och upplever det utmanande att få något gjort när det är långt tills tidslimiten går ut. Det innebär för mig denna vecka att jag nu sitter (läs, ligger i sängen) med datorn framför mig och suckar över att jag inte har något att skriva idag. Men ingenting är också någonting om en tänker efter. Jag menar du kan inte inte kommunicera, du kan inte inte tänka (du kan välja att inte lägga fokus på tankar men hjärnan sover aldrig).

Vad gör du tillexempel när du gör ingenting? Nog gör du någonting? Jag kanske kan anamma just detta i min personliga utveckling. Min personlighetstyp har också utmaningar med att göra ingenting, att ”bara vara” är rent av svårt. Om jag nu kan pränta in detta tankesätt, att ingenting är någonting, så kanske det blir lättare att bara vara.

Full fart framåt

Nu har jag (tack och lov) inte så många ofrivilliga bara vara stunder framför mig eftersom det är så mycket spännande på gång.

Till min älskade Joakim vill jag säga att du väcker metamonstret i mig när du säger att det är så här varje torsdag.

Comments (0)

Post a Comment