Single Blog

Skapa nytt

Jag älskar vita papper. Eller tomma papper. Papper som står en fritt att fylla med vad helst som kommer till ens sinne. Vad helst som poppar upp för stunden. Och här sitter jag, med ett tomt uppslag på bloggen, under rubriken skapa nytt inlägg. Som ett vitt blad även om det inte är papper och penna brukar det ge samma känsla. Jag brukar ha så mycket att dela. Jag kan sätta mig samma dag, samma kväll och det jag vill ha ut bara kommer som av sig själv.

Skapa nytt

I måndags fick jag i uppgift att sitta stilla i 20 minuter varje dag och bara vara med mig själv. Jag har, som jag nämnt tidigare, jobbat mycket med mig själv. Under sommaren mer fokuserat än tidigare. Jag har bland annat fått till mig att landa i det jag har. Att jag inte behöver, inte ens bör, ta upp nästa boll innan de jag har håller sig själva i luften.

skapa nytt

Just som jag sitter här och inte kommer fram till vad jag ska fylla mitt vita papper med (och förra veckan fick det vara så) så slår det mig att jag faktiskt skapar nytt i detta stiltje. Jag kommer mer och mer in i kärnan av mig själv, även om jag skulle önska att det gick väldigt mycket fortare. De uppdrag jag har framför mig är nya i sig och jag bygger om och filar lite på uppläggen hela tiden. Jag har fortfarande massor med idéer som pockar på min uppmärksamhet och i bland får de ta plats i det som redan finns. Allt behöver inte vara nytt.

 

 

Comments (0)

Post a Comment