Single Blog

Plantera mera

 

Portugal, Sesimbra och NLP in the sun. Föga anade jag vad jag get mig in på när jag klev in i salen där jag skulle spendera kommande tre veckor. Jag tänkte mig att det skulle bli utmanande, att det skulle bli många långa timmar med grupparbeten och pluggande. Jag hade aldrig kunna föreställa mig hur det faktiskt skulle bli. Så långt utanför min comfortzon har jag aldrig varit och det var just det som var tanken första veckan.

Plantera mera

Hemma igen och jag kan stolt titulera mig NLP Trainer! Wow och check på den, vad ska jag göra nu?  Ivrig att hitta nästa utmaning. STOPP! Förutom allt denna utbildning gav mig gällande mer NLP kunskap, så fick jag med något annat. Skulle kunna kalla det gödning till ett frö som såddes för många år sedan men som jag av olika anledningar valt att vattna mycket sparsamt.

Så jag vet precis vad jag ska göra nu. Jag ska landa, i mig själv och i allt jag kan. Jag ska ta hand om mig själv och i än högre grad njuta av livet. Nu är ju mitt arbete en stor njutning för mig så visst lär det bli mer av den varan.

Skillnaden blir att jag ska stanna upp en stund i där jag är nu, jag undersöka den här trädgården innan jag förflyttar mig vidare. Klippa gräset med sax, vattna blommor och rensa ogräs (det finns konstigt nog en hel del här) kanske plantera en del fröpåsar och blomlökar som ligger på vänt.

Till och från kommer jag att dela med mig om vad som händer i trädgården. Berätta om jag hyr in trädgårdsmästare eller liknande för extra blomning, så jag hoppas du hänger kvar.

 

Comments (0)

Post a Comment