Single Blog

Hopp, hoppas, hoppa

Hopp, hoppas, hoppa

Det går undan nu. De senaste veckorna har rusat förbi och denna vecka har jag knappt hunnit med att reflektera. Allt började med en fråga i fredags. En fråga som gav mig anledning att än mer planera framåt. En fråga jag ville svara ja på men inte hade möjlighet till, då. Jag i rasande fart från hopp till att hoppas och nu ska jag hoppa.

Släpp taget

Det finns inga måsten, även om det ibland känns så. I denna stund har jag tagit mig igenom flera av dem och på vägen lärt mig att uppskatta dem så mycket att jag vill jaga fler. Vill ha mer. Det gällde bara att släppa taget.

Det finns inga måsten och det finns alltid ett val. Ibland behöver vi titta noga för att hitta valen. Ibland behöver vi blunda, släppa taget och hoppa. Alla val är inte självklara även om de kan tyckas vara de enda rätta. Med frågan i fredags landade jag framför ett vägskäl. Den ena vägen var utmanande på sitt sätt. Jag såg bara att jag inte kunde gå den och trodde att mina chanser att nå mitt mål blev uppskjutet på oviss framtid. Så öppnades en annan väg. Utmanande på ett helt annat sätt. Kantad av rädslor och begränsande övertygelser, ganska skrämmande kort och gott. Med den fördelen att den skulle ta mig rakt mot målet.

Nu var det bara att, även här, släppa taget och hoppa, eller rättare sagt ta steget och kliva på denna skrämmande, och så klart, lockande väg. Känner mig lite som Hans och Greta. Lockad av pepparkakshuset men skrämd av häxan (som i detta fall är en trollkarl).

Hoppas

I och med att jag nu, med hjärtat i halsgropen, ger mig ut på denna väg (eller in i pepparkakshuset om den metaforen är mer talande) kommer jag redan från sommaren kunna erbjuda än mer utveckling för de som vill genomföra sin resa med Senseomind.

Jag vet att jag är kryptisk nu men hoppas ni förstår andemeningen. Det finns inga måsten, det finns alltid ett val! Det gäller att våga trots att vi ser farorna. Så länge det finns en vilja kan vi gå från hopp, till att hoppas och därifrån till att hoppa. Ni kommer att hålla uppdaterade så klart och så fort jag kan berätta mer så får ni veta.

Stort tack till alla som förgyllt min vecka!

Comments (0)

Post a Comment