Single Blog

Snurra min jord

Snurra min jord

Nu är det fyra dagar sedan jag klev av Harmony of the Seas och klev i land i Fort Lauderdale, och det gungar fortfarande. Det gungar när jag går, det gungar när jag står. Det gungar till och med när ligger. Det kommer i vågor som om jag åker berg och dalbana hela dagarna. Samtidigt som jag, lite lagom yr, gungar mig igenom dagarna så är det späckat schema. Frågan är om jag är yr av allt som händer eller om det är sviter från resan. Vad får din jord att snurra?

På gott eller ont?

Ibland kan jag höra uttryck kring hur värden snurrar på och det är svårt att hinna med. I den bemärkelsen är det inte så positivt. Jag är ute efter den andra känslan. Den något euforiska känslan som ger mersmak och motivation. Att vilja mer. Som när du är nykär, fjärilar i magen (även om mina nu satt sig i huvudet).

Jag har under den senaste månaden träffat många nya bekantskaper, kollegor och samarbetspartners. Jag ser fram emot möten som ger än fler kontakter och känner hur saker är på väg att falla på plats. På precis rätt plats.

I väntan på

I alla fall för mig kommer de här fjärilarna, förväntan och längtans dagarna, i perioder och jag jobbar på att få fler och hela tiden. Innan jag åkte sa en (klok?) man åt mig att jag skulle passa på att ha tråkigt. Han påpekade nyttan med det. Jag kan förstå vad han menade men tristess gör mig sjuk. Väntan på att något ska hända, när jag inte vet (eller känner) att något är på gång, är väldigt utmanande för mig. Jag letar alltså efter det som får min jord att snurra. Godbitarna i livet. Happenings och äventyr som jag kan bygga mitt eget tivoli av. Jag är den största attraktionen i mitt liv och har ansvar för att underhålla de andra delarna.

Vad får din jord att snurra? Har du koll på dina bästa åk och hur du underhåller dem så de även fortsatt ger glädjerus?

Comments (0)

Post a Comment