Single Blog

Kickoff

Det är relativt lätt att sätta mål och göra upp planer för framtiden när det gäller sig själv. Jag tar för givet att vi alla vet vad vi vill, även om det kanske sitter långt inne hos en del. Det kan bli utmanade när vi ska göra detta i grupp, till exempel på ett företag eller i en förening. Här finns ju fler viljor att ta hänsyn till och fler röster som vill bli hörda. För en del företag är detta en av de tillfällen under ett år  då det anordnas kickoff. Dels i syfte att svetsa samman arbetsteam och dels för att ta fram arbetssätt och fördela arbetsuppgifter för at nå de mål som satts upp.

Ensamföretagaren

Jag kom inte så långt i planeringen av Senseominds kickoff innan jag insåg att mitt team inte blir riktigt så utmanade som jag skulle önska. Vad kan man kräva när ”me, my self and I” ska träffas och utveckla verksamheten? Då slog det mig att jag är ju inte ensam. Det finns ju många enmansföretag. Jag har jobbat med några och lunchat med andra och minglat på nätverksträffar med ytterligare fler.

Att ni/vi syns på olika tillställningar och nätverksträffar. Föreslår luncher och andra möten visar att vi både vill ha kakan och äta den. Kakan är i detta fall kollegor (som vi förhoppningsvis inte vill äta). Vi vill bolla våra idéer med kloka människor utan att för den delen lyda under samma flagg.  Vi inser att vi har stor vinning i att diskutera med andra och sedan fatta besluten och göra jobben på egen hand. Ja  vi inser att vi i möten med andra växer tillsammans och var för sig.

Kickoff 2019.01.29

I samarbete med Ulrika Gabriel, Healthy Human Resources vill jag ge dig som enmansföretagare chansen att delta i en kickoff där du får planera ditt 2019, lyfta bolla dina tankar tillsammans med andra. Ulrika är på plats och lyfter frågan om stress och ger praktiska tips om hur du kan förebygga och hantera stressen. Jag väcker tanken om tankar och tillstånd och hur du kan styra över dessa. Vi hoppas också få med en person som berättar för oss om hur kraftfull marknadsföring via sociala medier kan vara och hur vi kan tänka för att i högre grad nå ut med våra budskap.

Du får givetvis tid att grotta ner dig i hur du vill ta dig i mål 2019. Vi har med olika verktyg som du kan använda dig av för att se över vilka projekt som ska växa fram och prioriteras och du har självklart möjlighet att dela med dig av dina egna tips på hur du sätter mål och delmål för att nå excellence.

Allt detta inklusive fika under dagen och en gemensam lunch får du till självkostnadspris – 200 kr. Vad är då haken? Jo vi har bara 10 platser så anmäl dig snarast genom att ringa mig https://www.senseomind.se/kontakt/.  Vi håller till på Köpmangatan 1 A i Västerås och dagen är schemalagd 09:00-15:00.

Att sätta en grupp vinnare i ett och samma rum kan bara leda till stordåd. Se till att vara med från början så växer vi själva tillsammans.

 

 

Comments (0)

Post a Comment