Single Blog

Nystart

Så var den här. Den rena, nya, orörda möjligheten som bara ett nytt år kan erbjuda. Du har chans att göra precis vad du vill med detta blanka papper. Vill du måla i svartvitt eller färg. Vill du följa ett mönster eller måla på fri hand. Oavsett hur kan du göra detta till året då det händer. Om du vill. Är du redo för nystart?

Jag ägnade nyårsafton åt att göra min wishing/visionboard 2019 – en tavla över allt jag önskar mig under 2019. Att göra en wishingboard tycker jag är ett kreativt sätt att sätta fart på önskningarna. Svara på frågan ”vad är det jag vill”. I detta fall frågar jag mig: vad vill jag ha gjort när jag kliver ur 2019? Vilka uppdrag vill jag ha genomfört, vilka resor vill jag ha gjort, vilka personliga mål vill jag ha uppnått och hur vill jag må?

Verkligheten

Livet rullar på för de flesta av oss och vi går mycket på våra vanor. Vi har under livet vaggats in i ett mönster och vår färd är så gott som redan utmålad. För att göra våra egna mästerverk och konstnärliga avtryck behöver vi se över hur målningen sett ut hittills. Är det så vi önskar fortsätta eller finns där kanske vanor, rädslor och övertygelser som står i vägen för vad som skulle kunna vara?

Finns det en gräns för vad som skulle kunna vara? Eller är det så, som varit inne på tidigare, att kartan är inte verkligheten. Du kan måla din egen verklighet, skapa din egen karta. Så om allt är möjligt hur ser din karta för 2019 ut. Om du inte redan gjort det – sätt igång och gör din wishing /visionboard 2019.

 

Comments (0)

Post a Comment