Single Blog

GOTT NYTT ÅR

Jag skriver ut 2018 med tacksamhet. Tacksamhet för de människor som funnits i mitt liv och delat med sig av sina erfarenheter, tankar och sin briljans. Jag påbörjar 2019 helt ”skuldfri” inga utbildningar som väntar på sista inlämningsuppgifterna, inga obesvarade mail eller icke-genomförda uppdrag. Jag har i och för sig några extra kilon som ska återlämnas till universum i början av året. Men det räknar jag inte in i detta. Med ett extra blogginlägg vill tacka 2018 för allt och önska er alla ett gott nytt år.

Jag vill passa på att tacka några av de stora människor som funnits i mitt liv under 2018, jag hoppas ni stannar. Utan inbördes ordning och med risk för att missa någon, ber om ursäkt i så fall.

Elene Unestål som är ren magi, vilket alla som mött henne har förstått. Tack för att du ger så mycket av dig själv och sprider din kraft. Monika Morling åh, tack för att du visat att du finns ett telefonsamtal bort. Tack för du delat med dig av ditt stora hjärta och så mycket klokhet. Vi gjorde ett bra jobb tillsammans också – tacka gubben din för fantastisk uppassning). Lisa Lundin, hahaha, ”men förihelvete”. Tack för att du har stått ut med din värsta klient. Det har varit berg- och dalbana från start och du bara håller i och ger ingen möjlighet till avstigning.

Therese Jansson som briljerar och lämnar stora, kärleksfulla, avtryck där du drar fram. Jag trodde du släppt mig och jag är tacksam för att du rakt och snabbt svarade att så inte är fallet. Emma Persson som bland annat med lätthet plockade fram min superhero-cape att använda när helst jag behöver. Så finns där också Peter Alexandersson som öppet delar med sig av sina kunskaper, skrattar åt och med mig på min resa. Tack för all din feedback.

Jag vill självklart också tacka Ulrika Gabriel, som jag fortfarande ser som min kollega och vän i vått och torrt även före 15:00. Du har funnit med en tid och så hoppas jag det förblir. Joakim, min älskade man, vapendragare och hjälte. Vilket år vi haft. Kanske inte mer stormigt än tidigare men mer känslosamt och tungt och samtidigt mer utvecklande och kärleksfullt än någonsin. Jag älskar att få dela allt med dig. Tacksam att du står bakom mig och tror på mig i allt jag gör.

Jag ser fram emot fortsatta luncher med mina fina pinglor (ingen nämnd ingen glömd). Helt utanför jobb och studier bara finns ni där som en påminnelse om att livet behöver andetag också. I love you

Så måste jag skicka en stor tacksamhetshälsning. En önskan om ett gott nytt år med många utmaningar till alla er som i maj hängde med mig (bland annat) i två veckor på Santa Ponsa. Vi tog oss, med mästerligt stöd, från practitioner till master NLP.

Jag ser med förväntan fram emot vad 2019 och vilka personer som kommer att korsa min väg. Tillsammans hoppas jag vi gör världen till en vackrare och bättre plats.

Comments (0)

Post a Comment