Single Blog

Härifrån och vidare

Glömde nästan bort att det är torsdag och dags att skicka ut några tankar i etern. Det händer så mycket spännande nu och jag liksom bara glider med på vågen. Dagens tankar får således komma att handla om härifrån och vidare

Nyheter

Jag certifierade i REBUS i förra veckan och jag är så sugen på att köra vidare med detta fantastiska verktyg som ökar självinsikten, förbättrar gruppdynamik och ökar välmående hos såväl individer och organisationer.

Jag sitter just nu med de sista bitarna i min workshop-serie som har rötterna rötterna i NLP´n. Dessa workshops är skräddarsydda mot företag-personal och pedagoger som vill förbättra resultat,  få ökat välbefinnande och ökad produktion. Men också för enskilda individer och par som vill ha personlig utveckling, förbättrade relationer och ökad framgång (vad nu framgång är för dem). Dessa workshops kommer med fördel att kunna köras tillsammans med REBUS för ännu bättre resultat. Under vintern/våren 2019 körs de första omgångarna. 

2019

Redan nu går det bra att boka din plats om du vill hoppa på tåget. Bokar du innan årsskiftet får du ett extra (läs galet) förmånligt pris. Här finns möjlighet för dig att få ”coaching” i grupp, själv eller tillsammans med din partner till en lägre kostnad än vad en coaching-timme generellt kostar. Häng med! Det blir både roligt, utmanande och utvecklande.

Givetvis kan du också be din chef att höra av sig för bokning till företaget – även här gäller förmånliga priser vid bokning innan årsskiftet.

Nu har jag i min hand kalendern för 2019. Den börjar 2018.12.31 och sträcker sig till 2019.01.05.  Jag går verkligen i gång på detta! Så många månader, veckor, dagar att skapa vad jag vill på. Det är således också dags att börja önska. Önska och sätta mål för kommande år. Jag vet redan nu att resa, utveckling och arbete är mina målområden. Nu gäller det bara att strukturera och planera för bästa möjliga målgång.

Kanske vågar jag mig på en riktig utmaning. Att varje vecka göra något jag aldrig någonsin gjort tidigare. Det skulle innebära 52 nya erfarenheter under kommande år. Jag drar mig lite för detta eftersom jag har en begränsande övertygelse om att det blir utmanade att hitta på nya saker som på något sätt är utmanande men ändå lätta att genomföra.  Har du tips så hit med dem – vill du vara med på utmaningen så kör vi! (Oj där var ett löfte?)

Uppdatering

Jocke har haft problem med hemsidan och jobbar på en lösning som ska fungera OCH passa mig – han har det inte lätt… Om du undrar över varför hemsidan byter skepnad från dag till dag under en tid nu så är det därför.

Ha en fantastisk avslutning på veckan

 

Comments (0)

Post a Comment