Single Blog

Fylla år

Hur räknar vi tid? Jag har varit inne på detta ämne tidigare och just denna tid på året blir det mer påtagligt (för mig) att tiden går. Visst kan jag uppleva att tiden springer iväg eller (ytterst sällan nu för tiden) att den står still. Det som just nu känns mer påtagligt är vad jag fyller tiden med. Det är dags för mig att fylla år och tankarna går till hur jag fyller mina år.

Fylla år

Jag har under ganska många år tyckt att det varit mer jobbigt än roligt att fylla år. Långt ifrån den förväntan som fyllde magen inför födelsedagar när jag var liten och så ska det väl vara. Det har dock känts som ett nödvändigt ont att ”fira”. Så är det inte i år. Jag ser fram emot min födelsedag genom att titta bakåt på hur jag fyllt mina år. Plötsligt känns det bara roligt.

Varje år får jag lika många dagar som alla andra. Lika många nya dagar för varje år jag lever. Tidigare har jag inte reflekterat över vad jag fyllt tiden med. Eller jag har snarare upplevt att jag inte fyllt tiden. Så ser jag det inte längre.

Jag vill säga WOW! och tacka alla människor som kommit och gått i mitt liv (vissa mer saknade än andra). Tack till alla er som finns i mitt liv just nu (ingen nämnd ingen glömd). Jag ser så mycket fram emot att få fylla kommande år med fantastiska möten, underbara resor och magiska stunder. Jag tjuvstartar imorgon med inflyttningsmingel på Senseomind. Kanske ses vi där.

Så grattis till mig och alla andra som fyller år i år – vi ser till att fortsätta fylla våra år med kärlek, lycka och magi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments (0)

Post a Comment