Single Blog

Framme, och på väg

Det jag hade tänkt skriva idag får stå tillbaka till nästa vecka. Det blir inte alltid som man tänkt sig men ändå brukar det sluta precis rätt. Det går givetvis att diskutera beroende på var vi väljer att sätta slutet. Idag låter jag mig vara oemotsagd i det att det, på något outgrundligt sätt, alltid blir som man tänkt sig (även om man inte kanske inte hunnit med att tänka sig). Jag kan landa i att jag är framme, och på väg.

Framme

Planen var klar. Förmiddagen idag var vikt åt att skruva möbler och fixa i nya lokalen. Det var viktigt att komma igång tidigt för jag hade ett möte i Uppsala 13:30 som jag skulle hinna till. För den oinvigde tar det lite drygt 1 timme och tio minuter att ta sig med bil från Västerås till Uppsala (vilket var min resväg). När jag då igår fick veta att jag skulle få nyckeln till kontoret tidigast 12:00 idag var det lätt att uppleva en viss tidsbrist.

Med hjälp av nya goda grannar smusslade vi in möblemanget i trapphuset före 10 och fixade med annat (som också tog sin tid) fram till dess att nyckeln kunde hämtas ut. Jag lämnade Jocke på kontoret och åkte på möte. När kvällen kom var alla möbler magiskt på plats och mitt kontor är helt perfekt. Lite fix återstår med en blomma och kanske en matta. Men i övrigt helt perfekt

Och på väg

Imorgon klockan 08:00 välkomnar jag första klienten till kontoret och nu kan höstens och vinterns planer på riktigt skrida i verket. Så mycket att se fram emot.

Jag känner så tydligt nu att de mål vi sätter upp hela tiden tar oss vidare till nya mål. Det är som att alltid vara framme och på väg. En del tycker nog om att vara framme en längre stund innan det är dags att vara på väg igen. Andra hinner knappt stanna i framme innan de åter är på väg. Jag ska prova på att stanna upp ett extra andetag och njuta av att vara framme innan jag fortsätter. Det blir inte så länge, som sagt är det mycket spännande som väntar och lockar mig att fortsätta. Och jag sticker inte under stolen med att jag njuter på vägen.

 

 

Comments (0)

Post a Comment