Single Blog

Välkommen

Känner du igen känslan. Att vara på väg, att längta till något som du vet ska hända? Jag känner mig som ett barn den 23/12, i väntan på vad som komma skall. Jag kan bara säga äntligen!

Välkommen

Den senaste veckan har bjudit på den ena överraskningen efter den andra (med start i torsdags som jag nämnde förra veckan). Jag brukar mena att allt sker av en mening och precis rätt tid och just så känner jag med detta. Genom allt som hänt från förra torsdagen till idag så har jag ännu mer bäddat för kommande år. Från den första november kan jag hälsa dig välkommen till mig på Köpmangatan 1A i Västerås. Här har jag min nya lokal. Ett rum och möjlighet att boka konferensrum. Det kunde inte vara bättre.

Fixande och trixande 

Nu väntar veckor av planerade och fixande för att de sista bitarna ska falla på plats.Just nu finns ett rum som väntar på möbler. Möbler som ännu inte hittats. Möten ska bokas och kurser och workshops planeras. Köksbordet hemma är belamrat med papper, inte alltid fördelade i självklara högar, förvandlat till tillfälligt kontor.  Att göra-listan fylls på i takt med att att uppgifter checkas av. Jag är så förväntansfull och vill mest bara jobba.

Från november hoppas jag vi träffas här. Du är välkommen att redan nu boka tid för coaching, hypnos eller varför inte höra dig för om vilka workshops som planeras under hösten?

Välkommen

Comments (0)

Post a Comment