Single Blog

Jordbävning

Ibland överraskas vi av oönskade händelser. Eller kanske önskade händelser i helt fel tid. Oavsett så gungar det vår värld och det kräver något extra av oss. Förmågan att se det nya nuet och förhålla oss till det. 

Jordbävning

I måndags startade jag en certifierings-utbildning i typologi. Rebus närmare bestämt. Massor med kunskap som ska läras in på avsatt tid. Nog är det härligt med förvirring? Två dagar denna vecka är vikta till detta. Till saken hör att jag till helgen också bygger på mina hypnos-skills i en två-dagars utbildning. Och tilläggas bör att jag är på sluttampen i en annan certifiering. Jo jag jobbar också. Jag vill mena att mitt nuläge redan är ganska inrutat, det finns inte utrymme för något mer.

Mitt i allt detta får jag ett meddelande som sätter hela livet, hela världen gungning. Jag är så tacksam för allt vad mentalträning heter och alla utmaningar jag ställts inför de senaste åren. Detta hjälper mig nu att stå stadigt trots att marken skakar och världen sätts i gung. Jag är så stadig att jag kan gå in precis det tillstånd jag behöver för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen. Jag är så stadig att jag fortfarande kan hjälpa andra att bygga broar och kasta bort övertygelser som håller dem tillbaka. Det är framför allt vid såna här tillfällen träningen kommer till nytta.

Jag har förmågan att finna mig i mitt nya nuläge och göra det bästa av situationen. Lugn, trygg och säker kliver jag vidare. Jag ser med förväntan fram emot höstens utmaningar och hoppas att vi ses.

Comments (0)

Post a Comment