Single Blog

Ett oskrivet blad

Jag är barnsligt förtjust i tomma papper. Det är något visst med ett oskrivet blad och en bra penna. Jag tror det är därför jag också är ett fan av måndagar. Starten på en ny vecka, ett nytt blad att göra vad jag vill med. Vara hur jag vill, full av energi, motiverad, taggad, nyfiken och på gång. Kanske jag inte kan göra vad jag vill men jag kan välja hur jag ska göra det jag ska göra.

Suddgummi

Jag vill kickstarta varje vecka. Jag upplever att jag då lagt ribban för vad som komma skall och jag förväntar mig fortsatt framgång. Så gjorde jag även denna vecka och måndagen startade på bästa möjliga sätt. Det jag inte räknat med var att tisdagen inte följde den upplagda vägen. Långt under förväntan blev det till att se över dagen.

I såna lägen har vi (för jag är övertygad om att jag inte är ensam om att hamna här) två val. Vi kan grotta oss i hur illa ställt det är. Hitta alla punkter det går att klanka ner på och göra dem större och större. Tills de tillslut täcker hela pappret. Eller så kan vi vända blad, eller sudda ut det vi inte är nöjda med så vi, när (i det här fallet) onsdagen kommer står vi åter redo att briljera. Göra en ny kickstart.

I veckan valde jag det sista och jag lovar att min onsdag slutade på topp och ledde till en fantastisk torsdag. Nu ska jag dansa mig igenom fredag och ladda för helgens utmaningar.

Tack och lov kommer snart ännu en måndag då vi alla kan välja att glänsa lite extra

 

Comments (0)

Post a Comment