Single Blog

Insikter och utsikter

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Att våga titta på sig själv är modigt, fantastiskt och spännande. Att jag nu har möjlighet att med en hel drös excellenta människor få utforska mig själv ger fantastiska insikter. 

Jag befinner i Santa Ponsa och ägnar större delen av dygnet just åt att utforska mig själv. Jag får ta del av mästares kunskap och kan varje dag blicka ut över det stora blå och låta mina insikter landa i utsikten. 

Ny mål och riktningar

En utsikt är inte bara en vacker vy. Insikter ger större utsikter i livet. Jag, precis som du och alla andra, har möjligheten att i vilken given situation som helst höja blicken och vidga mina mål. Vad är det som hittills hindrat dig att genomför de stordåd du är ämnad att utföra? Hur ska du göra och vad behöver du för att förbättra dina relationer med andra. 

Kan det bli bättre är det inte bra nog. Jag kan inte se att dessa två veckor tillsammans med briljanta trainers och fantastiska kurskollegor kan bli bättre. Jag kan dock bli bättre och jag har för avsikt att suga i mig av alla guldkorn som presenteras för mig, även om det till och från kan bli tufft och utmanande. Jag ska njuta av både insikter och utsikter och lyfta mig över horisonten.

Vi ses på andra sidan om idag, större starkare och modigare än igår

Comments (0)

Post a Comment