Single Blog

Rätt som en plätt

Ibland känns det som att det brinner i huvudet. Kroppen slits i bitar för att hinna vara på alla platser samtidigt och fixa alla göranden. Rätt som en plätt och alla blir nöjda, kanske jag också.

Ett steg närmare rätt

Just nu är det en sån period. Så mycket jag vill och så många idéer som tar fart i huvudet. Det gäller att hålla ordning på vad som är gjort och vad som ännu bara är tankar. Lovat är lovat och sagt är sagt, det är prio. Så kommer ett rop på hjälp som får går före i kön, för då finns inget viktigare, allt annat kan vänta. Åh, just ja, kom ihåg att andas innan vi plockar upp det som fått stå tillbaka.

Det har varit mycket under en period nu och vissa göranden har hamnat lite i skymundan. Jag vet att jag ska men först, liksom Alfons Åberg, jag ska bara… Så kom den, som en blixt från klar himmel (förutom att jag sökte upp den och bad om den). Frågan som alla borde ställa sig men få gör. Vad är du rädd för, vad kan bli fel?

Lika olika

Vem är det som avgör om något är rätt eller fel? Eftersom vi alla har olika uppfattning om världen och vi förhåller oss olika till lika situationer kan inte någon uppfattning vara rätt? Kan inte någon uppfattning vara rätt kan heller ingen vara fel. Om ingen uppfattning kan vara fel kan det inte bli annat än rätt. Så låt oss hålla ett öppet sinne och våga säga ja eller våga tacka nej. Det kan bara bli rätt.

 

Tänk om

Det finns några platser kvar till nästa veckas Soppinar på Global Living. Soppa och tänkvärda frågor till lunch på tankens dag 7/2. Anmäl dig nu om du vill ha en plats

Comments (0)

Post a Comment