Single Blog

Drömförverkligare

Så var vi igång. Lägger fullt fokus på att infria nyårslöften och uppfyller våra drömmar. Eller? Snart har två veckor gått på nya året och jag får känslan, genom dem jag möter, att drömmar och mål redan får stå tillbaka lite till förmån för vardagen. Om du inte tillhör de lyckliga få som får sina drömmar serverade gäller det att du planerar och blir din egen drömförverkligare.

Svek och brutna löften

Det är mycket om och men och kanske. Många planer som fladdrar förbi när alla bitar ska falla på plats. Jag gissar att det beror på att vi tar fram ett pussel med för många bitar i förhoppningen att vara alla till lags och rädda jorden från undergång. Här kommer en nyhet. Ingen kan göra alla nöjda och den du har yttersta ansvaret för är dig själv. Se till att dina drömmar och mål är dina och inte något du tror att andra vill att du ska göra.

När du valt och bestämt dig se till att din tro på dig själv är större än alla de nej du kommer att få på vägen (för de kommer). Alla svek och brutna löften du stöter på finns där enbart i syfte att göra dig starkare. De är till för att testa dig att utmana dina drömmar och värdet av dem.

Drömförverkligare

Det kommer att finnas människor som inte tror på dig – och som inte drar sig för att berätta det för dig. Jag är säker på att det finns människor i din direkta närhet som tror att de hjälper dig genom att ta dina drömmar ifrån dig. Genom att visa på enklare vägar som tar dig nästan dit du pekar. I all välmening krossar de dina planer och din uppgift är att inte låta dig påverkas. Du ska stå på dig och gå din väg. Det är det enda sättet på vilket du hamnar rätt i slutänden. Enda sättet att vara din egen drömförverkligare.

Se till att bitarna i ditt pussel tillhör dig.

Comments (0)

Post a Comment