Single Blog

Startskott

Så blickar vi tillbaka på året som gått. Vi lämnar det bakom oss och går vidare mot nya, eller ännu ej fullbordade, mål. Mot nya tider och nya möjligheter. Kanske var 2017 året då allt gick din väg och det är ett år du ogärna vill släppa taget om. Eller så var det året som aldrig ville ta slut och du längtar efter att få ta avstamp in i det nya, orörda 2018. Oavsett vilket hoppas jag att du har ett underbart år framför dig. 

Om du följt uppmaningen från förra veckan och skrivit ner dina största stunder från 2017 så har du 2018 års startskott i din hand.

Skrev du någon önskelista till tomten i år? Full med önskningar om saker som kan slås in i färgglatt papper och läggas under granen? Den önskelista du nu kan lägga fokus på är större än så. Här har du möjlighet att ta alla godbitar från förra året och önska i repris. Hur vill du vara och uppfattas av andra under kommande 12 månader. Vad vill du uppnå och vilka avtryck vill du sätta i världen? Vad vill du uppleva och vilka känslor ska du bära med dig under 2018? 

Startskott

Inför kommande år har jag en önskan till dig.

Jag hoppas du är sann mot dig själv. Säg ja till det som för dig är rätt och riktigt. Säg nej till det som inte är viktigt. Välj dina stunder att briljera – har du gjort det en gång så kommer det flera. Bjud på dig själv och lyssna på andra. Nyttja varje misstag, det är dem som gör dig större och klokare. Ge dig själv tid, gärna varje dag, att landa och utvärdera. Var tacksam och önska mera.

Jag önskar dig gott slut och ett fantastiskt nytt år.  

 

Comments (0)

Post a Comment