Single Blog

I skuggan av lugnet

Julen närmar sig och sociala medier fylls av varma hälsningar och önskningar om en god jul till nära och kära. Butiker lockar med extra långa öppettider för att du ska hinna med alla klappinköp och sista minuten önskningar. Samtidigt pratas om behovet av ledighet och lugn och ro. I skuggan av lugnet lurar stressen att inte hinna, inte räcka till eller inte orka.

Tid för lugn

Min julönskning till er alla är tid för lugn och reflektion. Låt inte några påhittade måsten ta över er julfrid. Tillåt er att stanna upp, landa och andas ut. Tillåt er att blicka tillbaka på det gångna året. Kanske till och med ge er själva tiden att skriva ner de största stunderna från 2017. Den sedvanliga frågan ”Vad har jag lärt mig idag” kan göras om och gälla hela året. Vilka är era största lärdommar från året som gått.

Jag planerar personligen att göra ett och annat avslut i mellandagarna. Avslut som får bli min språngbräda in i det nya året. Min lista över det gångna årets största stunder – möten, lärdomar, upplevelser, svårigheter som jag tagit mig igenom – ska få ligga till grund för skapandet av mitt 2018. Det är de stora stunderna som ska få bana väg för nya mål. Jag ska lysa upp mitt lugn så inget annat kan gömma sig i dess skugga.

Så till er alla

Att titta under granen har du inget för. Denna klapp kan du bara finna om du söker där du bör.

Den största gåvan du kan ge och få. Är att tiden att dig själv förstå.

Lyssna innåt, ta det lugnt. De sanna svaren kommer vid rätt tidpunkt.

Du har allt du kan behöva för att fortsätta på livets väg att ströva.

Önskas äventyr och lycka är det viktigt att du för dig själv detta uttrycka.

Stå upp för vad du vill och lär din önskan innantill.

 

GOD JUL

Comments (0)

Post a Comment