Single Blog

Framfart

Huset där det händer

Det finns ett hus där drömmar blir till mål och skapandet står i fokus. Här finns människor som är beredda att ge av sig själva. De vågar trampa på dina ömma tår i syfte att hjälpa dig i ditt skapande. De vågar öppna upp sig och utmana sina rädslor så du vågar utmana dina.

Det är ett privilegium att få vara del av detta skapande och att utmanas i både tanke och handling. Jag kan inte med rättvisa beskriva vad som händer när du kliver in i denna värld skapad av Skandinaviska Ledarhögskolan. Här erbjuds du utbildning som är på riktigt, i verkligheten och med görandet som något av ett ledord. 

 

Framfart

Jag har förmånen att, under sex dagar, ännu en gång ta del av det som skapas i detta hus. Denna gång tar utbildningen mig, och en nyfiken skara människor, vidare i coachingens värd och på söndag börjar efterarbetet som ska leda till certifierad Business Executive Coach. Utbildade och certifierade av Joseph O´Connor kan vi därefter stötta och vägleda chefer och ledare att nå sin rätta potential.

Dessa nya kunskaper och förutsättningar öppnar även upp för än vassare coaching för privatpersoner som vill ha ut lite mer av livet och öka livsglädjen. Jag räknar med en en fortsatt fartfylld höst med många spännande och utmanande uppdrag och ser fram emot att möta de utmaningar jag står inför. Både privat och i Senseominds regi.

Vilka utmaningar står du inför denna höst.

Vilka rädslor planerar du övervinna för att kliva in i nästa år starkare och i mer harmoni än tidigare? Vägarna du väljer nu leder dig oavkortat mot din framtid. Vill du vara med och välja riktning är det hög tid att ta fram och se över kartan, lägga på kompassen och ta första steget. Jag hoppas vi ses i höst.

Comments (0)

Post a Comment