Single Blog

Allt flyter

Idag blir det mest reklam.

Det är så mycket på gång just nu. Så många spännande projekt som är på gång. Jag har haft en fantastisk första halvår 2017. Så många möten med människor som bryr sig, människor på botten på väg upp och människor som vågar vända blicken inåt – för att det är dags.

Härifrån och framåt

Jag vill passa på att tacka alla fantastiska företagare jag mött så här långt under året. Tack till alla er som låtit mig dela er resa, att få se er växa har gett mig så mycket energi. Tack också till alla kloka ”runtomkringare” som ser och förstår att vissa saker får (och ska) ta tid. Jag ser fram emot massor med nya möten, korsande vägar och strosande fötter under resten av året och vidare.

Från augusti kommer jag att kunna ta emot i ny lokal vilket öppnar upp för fler tider och nya kunder. Jag delar lokal med njutavlivet.nu – Lotta Kajving och du hittar till oss om du följer doften av blommor som leder dig fram till Blåsboblomman och Angelica Ferrandi.

Nystart

Står du eller någon du känner i startgroparna för framtiden och vill ha lite styrfart och stöd att hitta riktning, tveka inte att höra av dig så bokar vi upp ett möte. Du har alla möjligheter i världen att nå den framgång du strävar efter.

Comments (0)

Post a Comment