Single Blog

Lotteri med storvinst

Jag har klivit in i en ny värld. Det är utmanande, spännande, lite läskigt och alldeles underbart. Jag har förmånen att tillbringa veckan i händerna på SLH (Skandinaviska Ledarhögskolan). Det har jag i och för sig varit tidigare och det har varit fantastiskt varje gång. Detta är alltså inget nytt ur det hänseendet, det som är nytt är utbildningen. I och med detta bjuder jag in till ett lotteri med storvinst i potten.

Alternativa medvetandetillstånd

Som jag väntat, och längtat, efter detta SLH:s utbildning i Hypnoscoaching. Jag får ytterligare verktyg att hjälpa och vägleda människor till ett önskat välbefinnande, ett mer harmoniskt och lyckligt liv. Allt är möjligt, det blir mer och mer tydligt. Genom hypnoscoaching ökar dina möjligheter att finna dina inneboende resurser. Du får i ett avslappnat tillstånd lättare fatt på de resurser du behöver för att nå dina mål.

Lotteri

I och med mina nya erfarenheter och kunskaper vill jag nu ge tre personer (eller fler) möjligheten att utforska sig själva än mer och få stöd i att nå sina mål till ett extra förmånligt pris. Har du en önskan om att med hjälp av dina undermedvetna resurser komma vidare i livet? Bli rökfri, minska oro eller stress, få ökad kreativitet eller ökad koncentrationsförmåga. Allt är välkommet. Dock vill jag tydliggöra att hypnoscoaching inte handlar om att bota sjukdom men kan fungera som ett bra komplement till traditionella behandlingar.

Det du behöver göra för att ha chansen att ta del av detta erbjudande är att maila mig en intresseanmälan där du berättar vem du är och vad du hoppas kunna uppnå. Kom ihåg att lämna dina kontaktuppgifter i din ansökan. Denna intresseanmälan är inte bindande utan innebär att jag, i tur och ordning, tar kontakt med dem som hört av sig. När jag har en överenskommelse med tre personer (eller fler) så  kommer övriga att meddelas tillbaka via mail. Jag ser med stor förväntan fram emot att höra ifrån dig.

sofia.lundblad@senseomind.se

 

 

 

Comments (0)

Post a Comment