Single Blog

Det börjar med dig

Allas ögon mot ett land. Tiden stannar och människor håller andan och undrar vad som händer i världen. Veckan har kantats av senaste årets propaganda, uttalanden och maktkamp genom att människor gått till val och meddelat sina röster. Jag tänker inte deklarera min åsikt kring vad som är rätt och fel i detta. Jag tänker dock föra ett meddelande vidare. Ett meddelande sannare än något: det börjar med dig!

Ur det lilla växer det stora

Ingen varken större eller mindre än du själv kan göra dina val åt dig. Ingen kan tvinga dig att vara en människa du inte vill vara. Genom dina val och ditt agerande kan du förändra, i det lilla. Allt du gör påverkar framtiden, på något sätt och alla har vi möjlighet att förändra utifrån våra egna förutsättningar.

Ord

Under veckan som gått har jag hört röster som uttrycker rädsla och hopplöshet. Frågor om vart världen är på väg. Det som är avgörande och som kommer att visa att det finns hopp är de människor som inte låter det stanna vid ord. Som gör handling av tankar och vet att det stora kommer ur det lilla.  De som vet vilken värld de vill leva i och agerar för att vara del i att skapa just den världen. Just därför vill jag med detta bara föra ett budskap vidare.

”It is not up to one man to shape the world we live in-  its up to all of us.”

Richard Branson

sofia-signatur-1

Comments (0)

Post a Comment