Single Blog

Syfte

Det finns människor som kommer i din väg för att testa dig, låta dig utvecklas och växa. Ofta är de mest utmanande sällan människor du tycker om eller trivs med, men om du låter dem så fyller de sitt syfte. De personer som kommer i din väg av just denna anledning vet inte själva att deras syfte är att du ska växa och därav kan de inte heller berätta det för dig. Saken är den att du även får dessa människor att växa och utvecklas, om de låter dig.

Känner du igen dem? Personer du kanske stör dig på, irriterar dig över. De som lockar fram dina sämsta sidor? Bra! De fyller en mycket viktig funktion i ditt liv. Det är bara upp till dig att öppna upp och dra nytta av situationen.

I syfte att lära

I alla stunder i livet kan du lära dig någonting. Ur de svåraste stunder kommer kanske också de största lärdomarna. Det är just det de här människorna har att erbjuda dig. De gör det inte för att de vill men du kan använda dig av av dessa för din egen personliga utveckling genom att ställa dig själv några enkla frågor. Frågorna bör givetvis anpassas utifrån situationen, kom bara ihåg att målet är lärdom.

Genom att alltid ha frågor som dessa i beredskap ökar du dina möjligheter att agera lugnt och vinna även på de situationer där du tidigare kanske blivit arg eller ledsen. Framför allt så går du vidare med en lärdom eller fler istället för irritation och ilska. Förövrigt så är du, som jag tidigare skrev, någon annans lärdom – om de låter dig…

sofia-signatur-1

 

Comments (0)

Post a Comment