Change Your Life

What Are You Expecting From Your Life?

Do you want a happy life?

Do you want a success?

Why not to get it?


Let’s meet together and discuss your beautiful future

Contact Me via Form

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

These People Have Changed Their Lives

Jag rekommenderar både privatpersoner och företag att beställa riktade och skräddarsydda tjänster från Sensomind! Sofia har ett unikt handlag, pedagogik och kunskap om hur man gör positiva förändringar och åstadkommer resultat!

Paul H
Rekommenderar varmt att anlita Sofia som NLP- och hypnoscoach. Hon ställde de där extra frågorna som ”tvingade” mig att verkligen tänka till kring mina drivkrafter och målbilder. Historiskt sett har normalläge för mig varit att flytta fokus från mig själv och till saker i min omvärld. Här fick jag lära känna mig och till det konkreta verktyg att använda i min vardag, framtida utveckling och karriär. Mycket nöjd!
Cecilia B

Jag stod i ett vägskäl i arbetslivet. Kände mig stressad och förlamad. En sittning med Sofia hjälpte mig att få tillbaka focus och de beslut jag tog efteråt har jag inte ångrat. Jag kommer att anlita Senseomind i framtiden också. Rekommenderar varmt 🙏🏻❤️

Jenni E

Jag kan starkt rekommendera Sofia, jag har haft aktiv kontakt med Sofia veckovis under en längre tid. Hon är helt fantastisk, hon sätter dig i rätt mindset och coachar dig hela vägen. Din vägledning och stöd har verkligen gjort skillnad både privat och i mitt yrkesliv. Tack Sofia Lundblad för du är du!

Victor S

Five Steps to Your Success

Contact Me


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Make an Appointment


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

I will Analyze Your Profile


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Apply Changes


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Apply Changes


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Don’t waste your happiness, because someone else will catch it