Föreläsningar och Workshops

Vill du utveckla ditt team?

Med Närande Lärande Personal, ett koncept framtaget av Senseomind, får dina medarbetar möjlighet att växa tillsammans. På ett utvecklande och lärorikt sätt får de ta del av coaching och verktygen från NLP´n. Vi anser att Lärande är närande och att det är precis vad personlig utveckling handlar om, ett närande lärande. Workshoppen riktas mot företag som vill förbättra resultaten, öka arbetsglädjen och hälsa.

Med REBUS – Typformulär™ ger du dina medarbetare möjlighet att utvecklas, både individuellt och som team. Ökad arbetsglädje förbättrad kommunikation och större självinsikt leder till ökade resultat.

Bästa möjliga kombo är Närande Lärande Personal och REBUS tillsammans – framgång föder framgång.

Få verktyg för optimal kommunikation och ökad framgång. Hitta dina framgångsfaktorer och dina värden.  Öka din motivation och få kunskap för att skräddarsy din egen framtid.

Utveckling av jaget och gruppen i ett.

  • hitta dina drivkrafter – sätt mål
  • motivera och motiveras
  • optimal kommunikation
  • forma din framtid
  • hitta dina framgångsfaktorer

Här finns färdiga koncept som behandlar: självkänsla, kommunikation, målsättning, vanor, motivation, livsglädje och framgång. Vi kan också, utifrån era önskemål, forma och anpassa våra föreläsningar och workshops till er verksamhet. Att lära är att göra – aktiv handling leder till högre måluppfyllelse. Görande i någon form ingår därför i alla föreläsningar/workshops.

 

© Copyright 2018 - Senseomind